BAS Production Hackathon

BAS Production je mednarodno uveljavljeno podjetje na področju izvršne produkcije. Od leta 2003 organizirajo snemanja oglasnih filmov. Želijo si prodreti na mednarodni trg z novim pristopom: poleg organizacije snemanj želijo razviti področje celostne obravnave projektov od pridobitve naročnika, priprave celovite ponudbe s kreativno rešitvijo, preko snemanja, montaže in post produkcije pa do končnega izdelka.
Želijo torej postaviti novo spin-off podjetje, “digital content one stop shop” za stranke s celega sveta.
Tukaj vidijo zraven tudi tebe!

DATEFebruary 7, 2020
9h - 18h
LOCATIONBas Production LjubljanaPRICEFree of chargeAPPLY NOW

BAS Production v sodelovanju s CorpoHub predstavlja:

bas production hackathon

Kdaj in kje?

7. 2. 2020, prostori BAS Production, Kamniška ulica 49, Ljubljana

Imaš kreativno žilico in inovativne zamisli s področja produkcije raznih vsebin?

Želiš biti del novega spin-off podjetja za produkcijo za stranke s celega sveta? 

 Prijavi se še danes, na najbolj odštekan hackathon ta hip! 

KAKO? V preprostih korakih:

bas production hckathon prijava

Sprint ekipa prejme nagrado v višini 2000 EUR!

Vabimo te torej, da se udeležiš BAS Production Hackathona, kjer bomo, razdeljeni v skupine po 5-6 udeležencev, soustvarjali in razvijali nov poslovni model.

PRIJAVI SE ŽE DANES!

Pojdimo po vrsti – kdo je BAS?

BAS logo

Skoraj ni avtomobilske blagovne znamke, za katero ne bi posneli vsaj enega spota, potem pa so tu še vsi ostali od hrane in pijač, preko kozmetike pa do raznoraznih storitev. Večino del si lahko ogledate na basproduction.com. “Zbirka” je kar obsežna, tako da si vzemite čas 🙂

Bas production je sicer ustvarjalno podjetje, kjer se mladostna ekipa uspešno zoperstavlja izzivom in išče drzne rešitve. Želja po nenehnem razvoju je neustavljiva, prav tako strast do produciranja visokokakovostnih video vsebin za naročnike s celega sveta. Projekte priznanih in dobro znanih mednarodnih blagovnih znamk kljub zahtevnosti ekipa izvaja v sproščenem duhu, a z visoko mero profesionalnosti.

Kje je tukaj priložnost zate?

V BAS se zavedajo, da imaš morda prav ti (da, ti ;)) pravo miselnost, dobre ideje za nov poslovni model. BAS hackathon bo namreč priložnost za sooblikovanje novega spin-off podjetja: prispeval-a boš lahko k razvoju poslovnega modela, ter bil-a tudi njegov del, po samem hackathonu. Ponujamo različne možnosti, od redne zaposlitve do drugih oblik sodelovanja. Odvisno od potreb in usklajenih pričakovanj po hackathonu. Podelili pa bomo vsem sodelujočim tudi lepe nagrade!

Najprej pa … koga iščemo?

K soustvarjanju vabljeni vsi interesenti z znanji in izkušnjami z vseh naslednjih področij:

 • vodenja projektov
 • produkcije
 • tržnih raziskav
 • pisanja zgodb
 • režije
 • fotografije
 • snemanja
 • montaže
 • postprodukcije
 • prodaje…
Bas production Hackathon

In … nagrade?

Prav vsak sodelujoči-a prejme po hackathonu darilo.
Najboljše posameznike, po izboru BAS uprave, pa kar s ponudbo za karierno priložnost!

Sprint ekipa bo prejela 2000 EUR!
Po hackathonu bo sledil Sprint. To pomeni, da bomo iz najbolj perspektivnih posameznikov na hackathonu sestavili ekipo 4-5 posameznikov, ki bo idejni projekt pripeljala do prototipa in testa poslovnega modela z resničnimi strankami. Vodil vas bo posebni CorpoHub mentor. Sprint obsega ca. 5 delovnih dni (ne nujno zaporednih). Po končanem Sprintu bo ekipa nagrajena z nagrado v višini 2.000,00 EUR.

Kako bo torej vse skupaj potekalo?

 1. Tvoj prvi korak je torej prijava na hackathon. Po prijavi boš prejel-a e-mail s potrditvijo prijave in pa več informacij: s kom boš v ekipi, kakšen izziv te čaka, podrobnosti o dogodku. Kar pogumno 😉
 2. Udeleži se hackathona 7. 2. 2020. Razporejeni v skupine boste timsko reševali izziv, ob zaključku dne se boste predstavili BAS upravi, prav tako vaše ideje.
 3. Sodeluj v Sprint-u po hackathonu (februar 2020). Ideje ne štejejo skoraj nič, če jih ne preverimo pri strankah neposredno, to bomo naredili skozi Sprint. Torej: posamezniki, ki boste upravo BAS na hackathonu najbolj navdušili, boste povabljeni na sestanek, kjer se bomo pogovorili o nadaljnjem sodelovanju. Ponujamo različne možnosti, od redne zaposlitve do drugih oblik sodelovanja, odvisno od naših in vaših (usklajenih) pričakovanj po hackathonu. Torej, iz najbolj perspektivnih posameznikov na hackathonu bomo sestavili novo ekipo 4-5 posameznikov, ki bo idejni projekt pripeljala do prototipa in testa poslovnega modela z resničnimi strankami. Vodil vas bo posebni CorpoHub mentor. Sprint obsega ca. 5 delovnih dni (ne nujno zaporednih).

Podrobnosti prijave?

Prijavi se lahko vsak, ki izpolnjuje znanja in kompetence, ki je polnoleten, ima ambicijo po novi karieri ali izzivih. Ker pa je število mest udeležencev omejeno, predlagamo, da se prijaviš čim prej!
Predvsem iščemo in dajemo priložnost mlajšim, ambicioznim kadrom, tudi takšnim, ki so se voljni učiti. Naša dejavnost je zelo intenzivna, mednarodno naravnana, zahteva prilagodljivost in zavzetost pri delu.

A sem pravi, prava za tak hackathon?

Če s tovrstnimi dogodki, hackathoni in dnevi inovativnosti nimaš izkušenj, brez skrbi! Na dogodku bodo mentorji uvodoma predstavili kako razvijati ideje, za posvet bodo, tekom celotnega dogodka, na voljo BAS strokovnjaki. Pomembno je, da prineseš s seboj svoje odlične ideje, znanja in zamisli!

Žirija in kriteriji za izbor?

Žirija bo sestavljena s strokovnjakov BAS in CorpoHub. Ne skrbi, v super družbi boš;)
Glavni kriterij za izbor bo tvoja miselnost! S tem mislimo na odnos do hackathon naloge in do sodelavcev v ekipi, ter miselnost: iz CAN DO v WILL DO! Ocenjevala se bo tudi zavzetost pri pripravi vsebine, kreativnost pri iskanju rešitev, komunikacija z ostalimi.

Pričakuj dolg dan, poln inovativnih izzivov, zabave, kreativnosti, učenja in smeha! 😉

bas production hackathon

Okvirna agenda BAS hackathona:

Dopoldanski del (pričetek od 8.45 – 9.00):

 • Registracija, kava
 • Uvod
 • Delo v skupinah z mentorji
 • Kosilo (ob cca 13h)

Popoldanski del (od cca 13.30 dalje):

 • Delo v skupinah z mentorji
 • Predstavitev inovativnih idej strokovni žiriji
 • Razglasitev najboljših ekip

Podelitev nagrad in zaključek (predvidoma ob 18h).

Poleg super dogodka, bomo poskrbeli tudi za odmore s kavo, kosilom, osvežitvami, pijačo in prigrizki. Lačni in žejni gotovo ne bomo 😉

Prijava:

Vemo, da komaj čakate prijavo 😉 Obvezno se prijavite preko tega prijavnega obrazca.

Predlagamo, da prijavo opravite čim prej, saj je število mest omejeno!

Powered by hackathon specialist:

bas hackathon

Stay up to date

Interested in getting latest news on our events, meetups, hackathons and workshops? Leave your contact.

SUBSCRIBE